Taxi Service

Aerodrom Golubovci Podgorica Specijalizovana prodaja avio karata

Zeta odlučila da uvede takse na podgoričkom aerodromu Aero Telegraf

Ovde možete da prijavite i oštećenja svog prtljaga, ili slučaj krađe. Biznis salon je dostupan po prolasku svih kontrola i nalazi se u sali za odlaske i putnici ga mogu koristiti dva sata pre planiranog vremena poletanja. Usluge ovog salona mogu koristiti, u zavisnosti od avio kompanije, putnici u prvoj i biznis https://podgorica.taxi/ klasi, putnici sa određenim brojem sakupljenih milja tokom prethodnih putovanja i vlasnici određenih kartica. Cena transfera je uvek fiksna sa uračunatim svim troškovima i čekanjem na aerodromu do 1h nakon sletanja aviona što je više nego dovoljno da se izađe iz aviona, preuzme prtljag i prođe carinska kontrola.

  • Kao na svakom aerodromu, i ovde ćete pronaći sadržaje kojim možete da prekratite vreme do polaska.
  • Garantujemo kvalitet, profesionalnost, udobnost, sigurnost, dostupnost 24/7, profesionalne vozače sa najmanje 5 godina profesionalnog vozačkog iskustva.
  • Ovde može da se obavi pregled ukoliko postoji neki zdravstveni problem koji putnik oseća, pri dolasku na aerodrom.
  • Svakog dana, bez obzira kakvo je vrijeme, postoje brojne mogućnosti za istraživanje i uživanje u Dubrovniku kroz zimu.
  • U kafićima vam je na raspolaganju nekoliko vrsta brzih obroka, kafa i druga alkoholna i bezalkoholna pića.
  • Skladište je pod carinskim nadzorom Carinske ispostave na podgoričkom aerodromu.

Ukoliko
želite rezervaciju avio karte , potrebno je da nam posaljete datume
odlaska i povratka kako bismo Vam napravili rezervaciju avio karte. Kada je u pitanju aerodrom Podgorica red letenja je ustaljen za pojedine aviokompanije i redovno se obavlja saobraćaj. Ipak, u toku letnje sezone se organizuje intenzivniji saobraćaj, zbog većeg broja putnika. Hrvatska aviokompanija https://taxi-travel.me/ ima redovne letove četiri puta nedeljno između Podgorice i Zagreba. Taxi prevoz (do PODGORICE) putnika luksuznim, sigurnim, udobnim, vozilima visoke klase.Transfer-taxi prevoz do PODGORICE.Transfer- taxi prevoz iz Novog Sada i iz svih gradova u drzavi.Taxi Novi Sad. Rezervišite kod nas eksluzivni taxi prevoz sa aerodroma Podgorica, ili iz Vašeg smeštaja u Podgorici do Bara.

Restoran „Ahh Riba“, Podgorica

Naravno, vožnju možete zakazati i do drugih mesta u blizini kao što su Šušanj, Dobra Voda, Utjeha. Takođe, naš limo servis vam je na usluzi i za udobnu vožnju u suprotnom pravcu, tj. Aviokompanija taxi aerodrom podgorica iz Slovenije saobraća između Podgorice i Ljubljane, a let ima zajedničku oznaku Adria Airways-a i Montenegro Airlines-a. Takođe, ova aviokompanija ima svoj šalter na podgoričkom aerodromu.

px” alt=”taxi aerodrom podgorica”/>Na aerodromu je moguće skladištenje i manipulacija robe u dolaznom i odlaznom saobraćaju u robno-carinskom skladištu, čija površina iznosi 305 m2. Skladište je pod carinskim nadzorom Carinske ispostave na podgoričkom aerodromu. Naravno, važno je napomenuti, da su sve promene cena u nadležnosti aerodrom parking servisa. Naše ljubazno osoblje će Vas čekati po dolasku Vašeg aviona, prevešće Vas našim modernim, udobnim i klimatizovanim vozilima, i postaraće se da zadovoljni stignete na željenu destinaciju. Aviotag Vam pruža mogućnost zaključivanja polise putnog osiguranja sa osiguravajućim društvom Triglav A.D.O. U ponudi su dva osnovna programa – Standard i Premium, kao i brojne opcije putnog osiguranja sa asistencijom.

Pravila za refundaciju prilikom kasnjenja aviona na odrediste.

Na udaljenosti od samo osam kilometara od grada Podgorice, nalazi se aerodrom Golubovci. Kroz godine, ovaj aerodrom beleži sve veći rast i promet putnika. Godine, kada je broj putnika prelazio 2,5 miliona, ipak je zabeležen rast nakon godina korona pauze. Ispred putničke zgrade aerodroma, nalazi se osvetljen parking sa 213 mesta i 10 mesta za autobuse i on je namenjen svim putnicima i posetiocima. U prvoj liniji parkinga, preko puta dela za odlaske, nakon prolaza ulazne rampe, nalaze se četiri parking mesta namenjena putnicima sa posebnim potrebama. Osim za prevoz automobilom u jednom smeru(transfer), kod nas možete iznajmiti vozilo sa vozačem za bilo koju vrstu poslovnog ili turističkog putovanja koja uključuje čekanje, više odredišnih lokacija i povratak.

Belgrade Airport outlines upcoming development – EX-YU Aviation News

Belgrade Airport outlines upcoming development.

Posted: Sun, 14 May 2023 07:00:00 GMT [source]

Svakodnevno bilježi letove do različitih evropskih destinacija – do Beograda, Moskve, Londona, Frankfurta, Ciriha, Rima… Letovi do Beograda su najpopularniji tokom zimskih mjeseci, dok u periodu jun-avgust najviše putnika stiže sa dalekih putovanja. U sklopu robno-carinskog magacina posluje i Carinska ispostava na aerodromu, čije se prostorije nalaze u hangaru, u kom je smešten i robno-carinski magacin. Kako biste obavili carinjenje robe, potrebno je da zahtev za carinjenje podnesete lično ili putem špeditera, i to možete obaviti svakog radnog dana u periodu od 7-15h. U nastavku teksta saznajte koje usluge nudi podgoriki aerodrom. Austrijski avioprevoznik ima let ka Podgorici svakog dana, a let Beč – Podgorica ima zajedničku oznaku sa Montenegro Airlines-om.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply